Barbara Rudin

Tunnevyöhyketerapeutti (opiskelija), TRE®-ohjaaja ja Slow Yoga -opettaja
Emotional Reflexologist (student), TRE® provider, Slow Yoga teacher
Gefühlsreflexologin (in Ausbildung), TRE®-Anleiterin, Slow-Yoga-Lehrerin

Hoidon aikana toimii Vitori-kristallimatto, joka tuottaa magneettikenttää, negatiivisia ioneja, biofotoneja, erilaisia taajuuksia sekä infrapunalämpöä. Matto voi vähentää veren hyytymisiä ja haitallisten säteilyjen haittoja sekä vahvistaa kehon yleistä terveyttä/vastustuskykyä.

Ajanvaraus:

p. 044 241 8011 tai sähköpostitse barbara.rudin@proton.me

Telegram: B’ Well Barbara Rudin
Facebook: B’ Well (Ethän lähetä fb-viestejä vaan puhelinviestejä, kiitos.)

PALVELUT JA HINNASTO 2024

Tunnevyöhyketerapia
aikuiset 60 €/2 t (opiskeluhinta, sis. haastattelu)
lapset 40 €/1 t
Kokonaisvaltainen hoito, joka koskee fyysisen, psyykkisen ja mentaalisen tason, ks. Antti Pietiäinen: ”Tunne, antitunne, perimä”.

Vyöhyketerapia
aikuiset 45 €/45 min, 55 €/60 min
lapset 40 €/1t
Kehollisiin oireisiin ja rentoutukseen.

Vyöhykeratahieronta
35 €/30 min, 45 €/45 min, 55 €/60 min
Koko kehon rentoutukseen.

Pään ja niskan vyöhykeratahieronta
35 €/30 min, 45 €/45 min
Rentouttava.

TRE-yksilöohjaus
50 €/45 min
Siihen yhdistäen TVT-interventioita.

TRE-ryhmäohjaus
Kysy soittamalla tai ks. B’ Well (Facebook) tai B’ Well Barbara Rudin (Telegram)
Siihen yhdistäen TVT-interventioita.

Slow Yoga
Kysy soittamalla tai ks. B’ Well (Facebook) tai Barbara Rudin B’ Well (Telegram)

kristallimatto

Vitori-kristallimaton käyttö ilman hoitoa
10 €/30 min, 20 €/60 min

Erilaisia ohjelmia (P) tai yksittäisiä taajuuksia:

P1: vastustuskyky
P2: detox
P3: keskittymiskyky
P4: rentoutus
P5: kipuohjelma
P6: sidekudos
P7: hyvä uni -ohjelma
P8: palauttuminen, jos uni normaali
P9: yleinen vahvistus
PA: lihasrentoutus urheilun jälkeen
PC: energia
PE: omien taajuuksien kohoaminen
PF: Schuhmann-frekvenssi 7,83 Hz. Se on maapallon sekä käpyrauhasen taajuus ja on tärkein paranemisfrekvenssi.

Manuaaliohjelmasta löytyy yksittäiset taajuudet:

Delta-tajuudet: syvin rentoutus mahdollinen, solujen uusiutuminen, vastustuskyky, 1-10 Hz analgeettisia/kipua lievittäviä ja rentouttavia
1 Hz: masennukseen, kilpirauhaseen, sukupuolielimiin, aineenvaihduntaan, tasapainottaa kehoa ja mieltä
2 Hz: tuottaa endorfiineja
3 Hz: parantaa unilaatua sekä kehon reagointikykyä

Theta-tajuudet: meditatiivinen tila mahdollinen. Voi tulla tietoa alitajunnasta tietoisuuteen. Vähentää stressiä, tasapainottaa sympaattisen ja parasympaattinen hermosto.
4 Hz: valaistuminen, nopea oppiminen, oivaltaminen, kolmas silmä, palauttaminen
5 Hz: tunteiden tasapainottaminen, meditaatio, oivaltaminen, luovuus, tietoisuuden kohoaminen
6 Hz: luova ajattelu, vähentää pelkoja, vahvistaa muistia
7+8 Hz: sielunrauha, vahvistaa mentaaliset kyvyt, keskittyminen, fokus itseensä

Alfa-taajuudet: tyytyväisyyden tila, oikea ja vasen aivopuolet tasapainottuvat
9 Hz: tasapainottaa kehon, konfliktiratkaisukyky paranee
10 Hz: rento valppaus, rentouttaa kasvot, serotoniini, krapulaan, nukahtaminen, vahvistaa sydänchakran, yhdistää sielua ja mieltä, selkäkipuihin, MS-tauti, parantaa muistia, allergiat/heinänuha
11 Hz: rauhallista ajattelua, mindfullness, vahvistaa kaulachakran, vähentää tulehduksia, visualisointikyky
12 Hz: vahvistaa otsachakran sekä menttaalista vastaanottamiskykyä
13 Hz: valppaus, kognitiiviset kyvyt, eloisuus/vitaliteetti

Beta-taajuudet ovat vastuussa siitä, että olet kirkkaasti hereillä, vahvistavat mentaaliset aktiviteetit, kognition, keskittymiskyvyn,
16-25 Hz: murtumat, palovammat, akuutti sairaus, detox
16 Hz: aktivoi kruunuchakran
19 Hz: artriittiin
20 Hz: väsymykseen, energisoi, aktivoi käpyrauhasen, tinnitys, lisämunuaiset, sinusiitti/nuha/päänsärky
25 Hz: vahvistaa itsetuntoa
30 Hz: ödeemat

 

 

Negatiiviset ionit:
Kun kehoon valuu tarpeeksi paljon negatiivisia ioneja, avautuvat kanavia solumembraaneissa, jota kautta myrkkyjä sekä raskasmetalleja voi poistua ja uusia terveitä soluja voi syntyä. Vitori-kristallimatto lähettää automaattisesti 1500 negatiivista ionia/cm3. Pysyäksemme terveenä tarvitsemme vähintään 1000 sellaista/cm3. Negatiiviset ionit voivat parantaa unenlaatua, keskittymiskykyä, kohottaa mielialaa sekä edesauttaa painonhallintaa.
Biofotonit:
Saksalainen fyysikko professori tri Fritz-Albert Popp osoitti 1975, että soluissamme on valoa ja että solut kommunikoi valon (biofotonien) avulla. Kristallimatto tuottaa valoa 660 mn taajuudella, joka saa solut kommunikoimaan ja saa itseparanemisprosesseja alkuun. Sen lisäksi biofotonit parantavat aineenvaihduntaa, kehon vastustuskykyä, elektrosmogin aiheuttamaa vahinkoa, hormonien kiertoa, mikrobiomin, mielentilaa, myrkkyjen poistamista ja vähentää stressiä.
Magneettikenttä:
Jokaisella solulla on oma magneettikenttä. Niin kuin biofotonit myös sähkö toimii tiedonvälittäjänä soljen välillä. Magneettikenttäterapia voi parantaa paranemisprosesseja, verenkiertoa, endorfiinituotantoa, hapenkulkua, aineenvaihduntaa, unenlaatua, eloisuutta/vitaliteettia, solujen vointia, vähentää verenhyytymisiä (elektrosmog), lihasjännityksiä, migreenin aiheuttamaa kipua, reumaattista kipua.
Infrapunalämpö
tappaa viruksia ja bakteereita, vahvistaa immuniteettia, tuottaa endorfiineja, kohottaa kehonlämpöä pysyvästi (parempi vastustuskyky), suojaa säteilyltä, vähenee kipua ja lihasjännityksiä, poistaa raskasmetalleja. Infrapunalämpö toimii kuin kehon oma kuume.

Tunnevyöhyketerapia TVT®

Tunnevyöhyketerapia® on Antti Pietiäisen 30 vuoden ajan kehittämä, täydentävä hoitomuoto, jossa ihmistä hoidetaan ajatusten, tunteiden, kokemusten ja kehon kokonaisuutena. Kehohoitoon yhdistetään keskustelua elämäntilanteesta ja elämänkaaren tapahtumista.
Tunnevyöhyketerapiassa hoidetaan erilaisia äkillisiä sekä pitkäikäisiä vaivoja ja sairauksia, kuten stressi, migreeni, hormonaaliset ongelmat, aineenvaihdunnan häiriöt, jännitys- ja kiputilat, selkäongelmat, unettomuus, pelot, ahdistus, tulehduskierteet ja koliikkioireet.
Fyysisiä ja psyykkisiä tukostiloja avataan hoitamalla kehoa hellävaraisesti päästä varpaisiin. Käsittely muistuttaa lempeää hierontaa, ja se toteutetaan asiakkaan tilanteen ja tuntemusten mukaan.
Hoidossa edetään yksilöllisesti, asiakkaan tarpeita kuunnellen. Terapeutti ei analysoi eikä tulkitse asiakkaan puolesta tämän asioita. Ihmisen itsensä tekemät oivallukset ovat avain itsetuntemukseen, hyvinvointiin ja myönteiseen muutokseen.
Tunnevyöhyketerapia perustuu havaintoon, että elämänkokemusten laukaisemat tunteet kertyvät kehon muistiin. Toisinaan kokemukset ja elämän tapahtumat herättävät tunteita, joiden kohtaamiseen ihmisellä ei meneillään olevassa elämäntilanteessa ole käytössään voimavaroja.
Tuhansien asiakastapausten myötä on huomattu, että kehon ja mielen tasapainottomuustiloilla on yhteys näihin kohtaamattomiin, kehon muistiin koteloituneisiin tunteisiin.
Kehon muistiin varastoitunut tunne saattaa oireilla erilaisina kehollisina tai psyykkisinä vaivoina ja elämää haittaavina käytös- tai ajatusmalleina. Erilaiset oireet kantavat viestejä – vaivat, kiputilat ja hankalat elämäntilanteet ovat tilaisuus tiedostaa, kohdata ja purkaa tunteita ja päästä tasapainoon.
Tunnevyöhyketerapeuttisen hoidon tarkoitus on päästä näiden viestien äärelle: oivaltaa oireilun ja elämää vaikeuttavien tilanteiden tunnesyy, ei pelkästään helpottaa oireilua. Kehon muisti ja oireet toimivat muutoksen käynnistäjinä ja näyttävät suuntaa. Keho toimii eräänlaisena karttana, johon tutustumalla ja jonka tukoksia avaamalla päästään hyvinvoinnin äärelle. Tunnevyöhyketerapiassa on vaikutteita perinteisestä vyöhyketerapiasta, jossa kehon osien, kuten sisäelinten ja lihasten, on huomattu heijastuvan määrätyille alueille esimerkiksi jalkapohjissa, kämmenissä ja korvissa. Kehon ja tunne-elämän tukokset kertyvät näiden heijasteiden lisäksi tunnevyöhyketerapiassa tärkeille, kehossa pystysuunnassa kulkeville vyöhykeradoille sekä elämänkaaren kulkua heijastaville toimintatasoille. Kun tunne ja sen laukaissut asia tiedostetaan, kohdataan ja puretaan, tunteen viestiä kuljettanut fyysinen oire poistuu.
Ihmiselle avautuu mahdollisuus voida hyvin, oppia tuntemaan itsensä ja saada uskallusta elää itsensä näköistä elämää, vapaana tunnetaakoista ja niiden aiheuttamista oireista.

(Lähde: https://www.vyohyketerapeutit.fi)

Moderni vyöhyketerapia MVT®

Modernilla vyöhyketerapialla aktivoidaan kehon omia paranemisprosesseja avaamalla kehon tukoksia lempeällä vyöhykeratahieronnalla ja kaksipistepainannalla. Apuna voidaan käyttää magneetteja ja mikrovirtaa. Keskustelu on osa hoitoa, mutta tärkeintä on antaa kehon rentoutua ja tasapanottua. Moderni vyöhyketerapia (…) keskittynyt pelkästään fyysisten oireiden hoitamiseen. (Lähde: https://www.vyohyketerapeutit.fi)

TRE eli Tension, Stress and Trauma Release Exercise

TRE® (Tension, Stress & Trauma Releasing Exercises) on amerikkalaisen sosiaalityön tohtori David Bercelin 2000-luvun taitteessa kehittämä menetelmä, jolla hän pyrki auttamaan Lähi-idän ja Afrikan sodissa fyysisesti ja psyykkisesti traumatisoituneita ihmisiä. Tuolloin TRE-harjoitusta ja kokemusta yhdisti vahva vertaisuus ja jakaminen toisten samaa kokeneiden kanssa. Parin vuosikymmenen aikana itsehoidollisen käytön lisäksi TRE®-menetelmästä on kehittynyt erilaisia sovelluksia aina urheiluvalmennuksesta terveydenhuollon hoidollisiin tarpeisiin saakka. Suomeen menetelmä rantautui 2008, ja ensimmäiset sertifioidut TRE®-ohjaajat valmistuivat David Bercelin luotsaamasta koulutuksesta alkuvuodesta 2010. Valpastuminen sekä puolustautumisen ja suojautumisen reaktiot stressaavissa tilanteissa ovat kehomme automaattisia mekanismeja. Stressitason noustessa keho voi luontaisesti vapauttaa ylimääräisen latauksen värisemällä tai tärisemällä. TRE®-menetelmä pohjautuu tähän: kehon fysiologisen tärinämekanismin tietoiseen herättelyyn, sen tutuksi tekemiseen ja harjoittelun kautta tietoisen ohjauksen opetteluun. TRE-ohjauksessa asetutaan raamitetusti ja turvallisesti tämän fysiologisen mekanismin äärelle. Kaikki selkärankaiset tärisevät ja on olemassa lukuisia kehon liikuttelun tapoja, joilla kohonnutta stressiä ja vireystasoa voidaan purkaa, TRE® on yksi menetelmä monista. Kun rauhoitamme itkevää vauvaa, hytkyttelemme vauvaa sylissämme vaistomaisesti. Ennen tärkeää suoritusta, puhetta tai tapaamista voimme huomata ravistelevamme käsiä tai koko kehoa ja puhallella ulos. Jos taas saaliseläin on selviytynyt saalistajan hyökkäykseltä, tilanteen ollessa ohi saaliseläimen voidaan havaita purkavan hyökkäyksestä ja pakoyrityksestä aiheutunut energialataus tärisemällä. Meillä ihmisnisäkkäillä pulmia alkaa tulla silloin, jos esimerkiksi sosiaalisista syistä joudumme pysäyttämään värinän ja panssaroimme energialatauksen kehoomme. Tuo panssarointi vaatii lihastyötä ja usein myös hengityksen supistamista. Jos tapahtuma on tietoisuutemme ulottumattomissa, syvät krooniset lihasjännitykset pääsevät syntymään. Lue lisää: https://www.trefinland.fi/?page_id=18914 (Lähde: https://www.trefinland.fi/)

Slow Yoga by Janne Kontala

Slow yoga is a meditative approach to yoga developed by Janne Kontala. Using asana, movement and breath in a deliberately slow fashion, it leads the practitioner to experiencing inner silence. (….) (Lähde: http://slowyoga.info)