Marjukka Torvinen

Ihminen tavattavissa -terapeuttiharjoittelija,
Rosen-metodin harjoitusjaksolainen

050 595 3451
marjukka.torvinen(at)gmail.com

Olen Ihminen tavattavissa -terapeuttiharjoittelija sekä Rosen-metodin harjoitusjaksolainen. Tarjoan keskusteluterapiaa sekä Rosen-hoitoja harjoitteluhinnoin.

Rosen-opintoja olen käynyt verkalleen vuodesta 2016 lähtien ja harjoitusjaksolle siirryin helmikuussa 2023. Opinnot sisältävät 350 harjoitushoitoa, joten tulen olemaan harjoittelija vielä jonkin aikaa. Ihminen tavattavissa -terapeutiksi valmistunen keväällä 2024.

Terapeuttisessa työssä pidän merkityksellisenä kokemusta turvasta, aitoa kohtaamista ja läsnäoloa. Tervetuloa luottamukselliseen kohtaamiseen kanssani.

HINNASTO:
Keskusteluterapia 45 min, harjoitteluhinta 40 €
Rosen-hoito n. 60 min, harjoitteluhinta 45 € (1.9.2023 alkaen)

Ajan peruutukset veloituksetta, kun ne tehdään 24h tuntia etukäteen. Alle 24h peruutetuista ajoista veloitan 50%.

IHMINEN TAVATTAVISSA -TERAPIA

Ihminen tavattavissa -terapeutit koulutetaan Tommy Hellstenin kehittämässä nelivuotisessa koulutuksessa, jossa käyn viimeistä vuottani. Opintoihin kuuluu mm. 100 tuntia asiakasharjoittelua sekä 100 tuntia omaa terapiaa. Ihminen tavattavissa -terapeutti kohtaa asiakkaansa ihmisenä eikä ammattiroolin takaa. Kaikki me Ihminen tavattavissa -terapeuteiksi valmistuvat olemme käyneet koulutuksen kahtena ensimmäisenä vuonna läpi kasvuohjelman, jossa olemme mm. kohdanneet ja tutkineet myös omia haavojamme ja heikkouksiamme. Ihmisinä me jaamme samat tarpeet ja pelot – meissä kaikissa on olemassa mahdollisuus kaikille ihmisyyden puolille. Asiakkaaksi en voi ottaa tuntemiani henkilöitä. Lisää koulutuksesta: https://ihminentavattavissa.fi/terapia

ROSEN-HOITO

Rosen-hoito on saksalaisen fysioterapeutin Marion Rosenin (1914 – 2012) kehittämä kosketushoito, jossa läsnäolevan, kuuntelevan kosketuksen avulla voidaan antaa itselle mahdollisuus pysähtymiseen, oman itsen kuunteluun, oman kehon tiedostamiseen. Kehon jännitykset pidättävät usein allaan tunteita ja kokemuksia, joita emme ole aiemmin elämässämme syystä tai toisesta voineet näyttää tai kokea. Kehon jännityksiä kohdatessamme myös pidätettyjä tunteita voi nousta tietoisuuteemme.

Rosen-hoito soveltuu esimerkiksi erilaisista jännitystiloista kärsiville, itsetuntemuksen ja keho-mieliyhteyden vahvistamista kaipaaville, rentoutumista tarvitseville. Este hoidolle on voimakkaiden psyykelääkkeiden tai päihteiden käyttö tai akuutissa vaiheessa oleva tulehdussairaus. Rosen-hoitoja ei tehdä alaikäisille. Rosen-hoito tehdään hoitopöydällä ja kosketus tapahtuu paljaalle iholle (asiakkaalla on alusvaatteet). Lisää Rosen-menetelmästä voit lukea: https://rosenmetodi.fi/